Rituelen

Ik voer diverse rituelen uit voor mensen. Daarbij gebruik ik elementen uit diverse stromingen, met als basis ChaosMagie. Elk ritueel maak ik op maat, afhankelijk van de vraag / intentie. Ter afsluiting offer ik de spullen uit het ritueel aan het vuur, daarmee komt de energie vrij.

sigil, chaosmagie, magie, hekserij, witte magie, ritueel, amulet

Het zijn allerlei rituelen, zoals bijvoorbeeld:

  • liefde vinden of vasthouden
  • geluk, geld en winst  krijgen
  • negativiteit, vervloekingen en zwarte magie van anderen wegnemen
  • ondersteuning bij gezondheidsklachten
  • kinderwens
  • vinden van een nieuwe baan
  • vinden van een nieuw huis
  • vooruitgang en voorspoed krijgen

Hoe gaat een ritueel?

Wanneer je graag wil dat ik een ritueel voor je doe vraag ik je om de volledige namen, geboortedatum en foto van degene waar het om gaat. Dus stel het is voor jou en je ex, dan van jullie twee. Doe je het ritueel voor een familielid, dan de informatie van diegene. Rituelen voor anderen werken alleen voor eerstegraads familieleden, zoals een kind, ouder, broer of zus. 

Minimaal 24 uur later voer ik het ritueel voor je uit, dat is meestal in de avond / nacht. Dan droom ik erover, waarbij ik soms nog extra informatie krijg die van belang voor je kan zijn. Je kan zelf aangeven of je dat wil weten, of niet. De terugkoppeling stuur ik je de volgende dag.

Hoe lang duurt het voordat de magie van een ritueel werkt?

De werking start meteen. Het kan alleen wel even duren voordat je het merkt. Verandering bouwen vaak langzaam op, al gebeurt het soms ook wel eens dat de effecten heel snel zijn. Het ligt vaak ook aan waar je om hebt gevraagd. Liefdesrituelen laten bijvoorbeeld vaak sneller resultaten zien dan financieele rituelen.

Is er garantie dat precies dat gebeurt wat je vraagt?

Nee. Zo werkt magie niet. Althans, zwarte magie soms wel. Maar witte magie niet. Je vraagt om iets, hebt een bepaalde intentie en geeft die energie. Het Lot pakt dat op en maakt het tot waarheid. Maar dan wel op de manier waarvan het Lot vindt dat het de beste oplossing voor je is. En soms zie je dat zelf niet meteen, maar kijk je er later op terug en zie je waarom sommige zaken zijn gebeurd en hoe je dat precies daar heeft gebracht waar je om hebt gevraagd 🙂

sigil, liefde, ritueel, amulet, noxmagica, magie

Kan ik een bewijs krijgen?

Nee. Ik werk op vertrouwen. Sommige mensen willen graag iets uit het ritueel mee om bij zich te dragen, zodat ze de energie blijven voelen en dat kan zeker. Maar ik ga geen foto’s sturen, of in detail uitleggen wat ik wanneer en waarom doe. Dat bedoel ik niet onvriendelijk, het kost me gewoonweg teveel energie en ik ervaar het als negatief. En ik houd het graag positief 🙂

Een ritueel boek je hier.