Rituelen

rituelen, ritueel, bezwering, spreuk, spell, magie, hekserij, toveren, wicca, hoodoo, voodoo, chaosmagie

Ik heb ervaring met diverse rituelen, daarbij gebruik ik Chaosmagie en steun van de Deorum. 

Het zijn rituelen voor allerlei zaken, zoals bijvoorbeeld:

 • liefde vinden, vasthouden of verdiepen
 • ex-partner terugkrijgen
 • geluk, geld en winst  krijgen
 • negativiteit, vervloekingen en zwarte magie van anderen wegnemen
 • wraak, onrecht bestrijden van een ex-partner, werkgever, bedrijf, etc
 • ondersteuning bij gezondheidsklachten
 • kinderwens
 • vinden van een nieuwe baan
 • vinden van een nieuw huis
 • vooruitgang en voorspoed krijgen
 • seks: meer, betere, of andere seks, geluk bij daten, betere prestaties

 

Hoe lang duurt het voordat de magie van een ritueel werkt?

De werking start meteen. Het kan alleen wel even duren voordat je het merkt. Veranderingen bouwen vaak langzaam op, al gebeurt het soms ook wel eens dat de effecten heel snel zijn. Het ligt vaak ook aan waar je om hebt gevraagd. Liefdesrituelen laten bijvoorbeeld vaak sneller resultaten zien dan financiële rituelen.

Is er 100% garantie dat precies dat gebeurt wat je vraagt?

Nee. Zo werkt magie niet. Magie is en blijft onvoorspelbaar, zoals veel in de natuur. Je hebt een bepaalde intentie en geeft die energie. Het Lot pakt dat op en maakt het tot waarheid. Maar dan wel op de manier waarvan het Lot vindt dat het de beste oplossing voor je is. En soms zie je dat zelf niet meteen, maar kijk je er later op terug en zie je waarom sommige zaken zijn gebeurd en hoe je dat precies daar heeft gebracht waar je om hebt gevraagd 🙂

Wat je zelf kan doen

Magie helpt mensen die zichzelf helpen. Jij bent zelf degene die de verandering doorzet. Wanneer je zittend op de bank blijft wachten tot magie alles voor je oplost: dan kan je lang wachten. Om de energie de kant op te laten gaan die jij wil, moet je het zelf in beweging zetten. Zaken die daarbij helpen zijn sowieso een actieve, positieve benadering: wees blij met de komende verandering. Weet zeker dat alles goed komt en wees daar gelukkig om. Zie het als een fiets: met een ritueel zet je die in de juiste richting en geeft ‘m een zetje. Maar je moet fietsen om vooruit te blijven komen. Dus onderneem actie!

Wat je niet moet doen

Ga niet twijfelen en raak jezelf niet kwijt in negatieve denkpatronen. Wanneer je een ritueel uitvoert, dan start de werking meteen. Maar soms merk je dat niet per direct. Geloof in dat resultaat. Ga niet denken ‘oh het zal toch wel niet lukken’. Of ‘ik heb altijd pech, dus dan nu ook’. Dat zijn beiden namelijk wel degelijk vormen van wensmagie. Dan gaat het gewoonweg niet lukken. Ik weet waar ik mee bezig ben en doe dit al heel lang, dus geloof me: het werkt, als jij wil dat het werkt. Geloof is het sleutelwoord hier in. Als je nooit ergens in gelooft en nergens vertrouwen in hebt, dan raad ik je aan eerst daar aan te werken.