Callisca
Rituelen door mij uitgevoerd

Rituelen door mij uitgevoerd

Ik doe verschillende soorten rituelen: liefde, rijkdom & fortuin, bescherming/vloek verbreken en wraak.

Het zijn MagiMa Deorum rituelen, waarbij ik gebruik maak van de krachten waar ik mee samenwerk. Dit energie-uitwisselingsritueel omvat ook het brengen van offers die doordrenkt zijn met positieve energie, zoals planten, voedsel, drankjes en handgemaakte voorwerpen. Het soort offer is afhankelijk van de specifieke kracht die op dat moment werkzaam is en waar die graag mee beloond wordt. De rituelen zijn zeer krachtig en worden door mij op maat gemaakt. Voordat het ritueel plaatsvindt, overleg ik met je wat jouw wensen, intenties en doelen zijn, wie er bij zijn betrokken en alle andere belangrijke aspecten die bijdragen aan succes.

Bescherming/vloek verbreken

Ik raad aan het Beschermings/vloek verbreken ritueel te combineren met een Break the Curse vuurritueel Manifestatiekaars.

Het verbreken van vloeken vereist aanzienlijke energie. Niemand kan die hoeveelheid gerichte energie geven zoals de persoon om wie het gaat. Dit geldt zowel voor het verbreken van een vloek als voor het uitspreken ervan.

Je kunt dit ritueel inzetten wanneer je het vermoeden hebt dat er een vloek is uitgesproken over jou, je huis of je bezittingen. Als je te maken hebt met aanhoudend ongeluk, tegenslagen, twijfel of ziekte, is het heel goed mogelijk dat iemand daarom heeft gevraagd. Om dit ritueel succesvol te laten zijn, hoef je niet te weten wie de veroorzaker is. Callisca richt zich uitsluitend op de oplossing, niet op de oorzaak.

Liefde

Dit ritueel kan bijvoorbeeld worden ingezet om:

  • Liefde te vinden (een nieuwe partner of iemand speciaal die je al kent en graag wilt hebben)
  • Liefde te behouden (je huidige relatie nieuw leven inblazen)
  • Liefde terug te winnen (de band met je ex vernieuwen)
  • Succesvol te daten
  • Meer van jezelf te houden

Je kan dit ritueel combineren met een Power Love vuurritueel Manifestatiekaars.

Rijkdom, fortuin, geld, geluk en succes

Dit ritueel kan bijvoorbeeld worden ingezet om:

– Meer geld te krijgen
– Een betere baan te vinden
– Een wedstrijd, weddenschap of loterij te winnen
– Onverklaarbare meevallers te krijgen

De Fortune Boost vuurritueel Manifestatiekaars kan je met dit ritueel combineren voor extra Macht & Kracht.

Wraak, vervloeking

Dit ritueel zorgt voor een sterke vervloeking en het wordt door mij op maat gemaakt. Afhankelijk van wat je wil bereiken.

Houd er rekening mee dat dit ritueel alleen geboekt kan worden in combinatie met de Black Curse-vuurritueel Manifestatiekaars. Jij bent namelijk de enige die een krachtige vloek kan uitspreken. Jouw eigen energie is hiervoor essentieel. Bij vervloekingen is zoveel energie nodig dat deze niet alleen uit de offers kan komen; je moet er zelf actief bij betrokken zijn. Zolang je voldoende energie investeert, zal de vloek niet op jou terugslaan, tenzij je hier zelf in gelooft. In dat geval raden we je aan om dit ritueel niet te bestellen, aangezien het echt werkt. Je brandt de kaars op het moment dat ik het ritueel uitvoer. De Black Curse vuurritueel Manifestatiekaars kaars bestel je hier.