Callisca
Vervloeken

Vervloeken

skull, doodshoofd, schedel, zwarte magie, santeria, winti, voodoo, hoodoo, vervloeken, vloek, vervloeking, dood

Hoe vervloek je iemand

Vervloeken moet je echt zelf doen. Anders werkt het niet. Niemand anders kan een vloek namens jou uitspreken, want niemand anders heeft die felle, intense energie die nodig is om de bezwering te laten werken.

Op internet zie je advertenties voorbij komen van studio’s en magiërs die beweren door middel van een (voodoo) ritueel iemand voor jou te kunnen vervloeken. Dat is echt zonde van je geld, want het werkt niet. 

De makkelijkste manier om te vervloeken is door een simpel vuurritueel met een vervloekingskaars.

Ik maak ritueelkaarsen die voor meerdere toepassingen geschikt zijn. Elke kaars is afzonderlijk door mij gegoten, met de juiste intentie. Het zijn geen gewone kaarsen, maar pure vuurrituelen. Hoe ze branden heeft bijvoorbeeld ook een duidelijke betekenis.

Je kan het vuurritueel van een Deorum Black Curse kaars laten versterken door een Deorum Ritueel. Daarbij houd ik een ritueel dat er voor zorgt dat jouw wens sterke extra Macht (magie) en kracht (energie) krijgt.

De gewone Black Curse kaars is er in 2 varianten en beiden zijn ook goed geschikt om te verwerken in je eigen ritueel, of gewoonweg te branden op je altaar.

Wat je ook kan gebruiken is objectmagie zoals een pop (bekend als ‘voodoopop’)

Wil je nog zwaardere magie toepassen, voeg dan DNA toe, of vraag hulp aan een entiteit.