Zwarte magie

Zwarte magie bestaat uit verschillende onderdelen.

Bijvoorbeeld:

  • bloedrituelen
  • vervloekingen / hexes

Het oproepen van entiteiten als demonen, engelen, loa’s, goden, godinnen, geesten of djinns valt voor mij niet echt onder zwarte magie, maar voor anderen soms wel. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.

skull, doodshoofd, schedel, zwarte magie, santeria, winti, voodoo, hoodoo, vervloeken, vloek, vervloeking, dood

Wat is een bloedritueel?

Een bloedritueel is de sterkste variant die er is. Je gebruikt er organisch materiaal van degene die je wil beinvloeden voor (haren, nagels, bloed, etc) en bloed van jezelf. Bloed staat voor leven en is de grootste energiekracht die je toe kan voegen aan je ritueel. Het enige dat nog groter is, is een levend offer dat je ombrengt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld mensen aan je binden.

Hoe vervloek je iemand en hoe verbreek je een vervloeking?

Daarover heb ik een heel duidelijk artikel geschreven op NoxMagica. In het kort komt het neer op een sterke intentie die je vorm geeft door bijvoorbeeld een voodoopop, vervloekingskaars, of een vervloekpot. Vervloeken moet je echt zelf doen. Dat kan niemand anders voor je doen, want niemand anders heeft die felle, intense energie die nodig is om de bezwering te laten werken. Op internet zie je advertenties voorbij komen van studio’s en magiĆ«rs die beweren door middel van een voodoo ritueel iemand voor jou te kunnen vervloeken. dat is echt zonde van je geld, want het werkt niet als je het niet zelf doet.