Callisca
Rituelen

Rituelen

Ik help mensen hun doel snel en effectief te bereiken. Eén daarvan is het houden van rituelen.

Mijn succes percentage ligt heel hoog. Dat komt door de perfecte combinatie van manifestatie en magie: MagiMa. Dit vind je bij niemand anders.

Veel manifestatiecoaches vertellen je dat je affirmaties moet herhalen. Dat is ook een vorm van ritueel. Maar dat werkt alleen als je focus juist is. Wat je namelijk nodig hebt om je dromen waar te maken zijn Macht & Kracht: MagiMa & energie.

Als je dat kan, dan kun je elke manifestatie techniek en elke vorm van magie toepassen die je wil: alles zal succesvol zijn voor je.

Je hebt de keus uit onderstaande rituelen, maar als je een doel hebt dat hier niet bijstaat, mail dan even: info@callisca.com

Boek je ritueel hier :

Liefdesritueel

Fortuinritueel 

Ritueel vloek verbreken / tegenslag stoppen

Ritueel voor Bescherming

Ritueel voor Nieuwe kansen en positieve verandering

Of lees eerst even verder over wat een ritueel inhoudt en waar ik je mee kan helpen.

Vuurrituelen

Ik maak vuurrituelen in de vorm van speciale kaarsen. Die zijn te koop via NoxMagicaShop.nl en binnenkort ook via mijn eigen site.

De vuurritueel kaarsen verkopen we alleen aan meerderjarigen en ook alleen als je echte veranderingen wil. De kaarsen werken namelijk snel en makkelijk. Ook als je niet in magie of manifestatie gelooft. Dus je moet goed weten waar je aan begint!

Je kan de kaarsen op zichzelf staand gebruiken, maar ook in combinatie met een door mij uitgevoerd ritueel. Daarmee versterken beiden elkaar.