Vraag & Antwoord

Werkt magie altijd?

Ja, magie werkt altijd. Maar dat betekent niet dat er altijd precies gebeurt wat jij wil. Soms neemt het Lot een omweg, of interpreteert je wens net anders. Daarom zeg ik meestal duidelijk dat er geen 100% garantie is.

Wanneer start de werking van een ritueel?

De werking start meteen. Het duurt soms even voordat je het merkt, dat wel.

Ik heb een Fortuin ritueel gehad, wat moet ik nu doen?

Soms vragen mensen ‘moet ik nu een lot kopen?’ Of: ‘moet ik op deze baan solliciteren?’ Mijn antwoord is: je moet doen wat je intuïtie je aangeeft, dat is het juiste pad, dat is de flow die we hebben gecreëerd door het ritueel.

Kan een ritueel er voor zorgen dat ik mijn ex terugkrijg?

Ja. Maar niet in alle gevallen. Soms besluit het Lot gewoonweg anders, omdat die een breder beeld heeft. Maar de kans dat je jouw ex terug kan krijgen is wel veel groter *met*  een ritueel, dan *zonder*.

Kan ik zelf last krijgen van een ritueel dat ik laat doen?

Nee. Ik doe geen rituelen die op die manier werken. Ze zijn er wel, maar dat zijn geen rituelen die ik voor andere mensen doen, daarvoor is het risico te groot.

Zijn jouw rituelen zwarte magie, of witte magie?

De rituelen die ik voor andere mensen doe vallen allemaal binnen de witte magie.

Ik heb bij anderen al rituelen laten doen, kan ik jou ook nog één laten doen?

Ik raad het echt sterk af om meerdere rituelen van meerdere mensen kort achter elkaar te doen. Dat versterkt elkaar niet, integendeel: het werkt elkaar tegen, met als gevolg dat er helemaal niets meer zal gebeuren. Zonde van je geld en tijd en je krijgt hoop voor niets.

Werkt magie ook bij mensen die daar niet in geloven?

Om magie te gebruiken moet je er in geloven. Maar als je het voor een ander gebruikt hoeft die ander er niet in te geloven. Stel je doet een liefdesspreuk voor jou en je partner, dan hoeft die ander er niet in te geloven, om het toch te laten werken. Jijzelf moet er wel meer dan 100% van overtuigd zijn dat het werkt.