Vraag & Antwoord

Kan jij een ritueel voor mij doen?

Momenteel doe ik geen rituelen meer voor anderen. Teveel mensen schoven de verantwoordelijkheid op mij af. Magie helpt mensen die zichzelf helpen. Als je er zelf totaal niet in gelooft gaat het gewoonweg niet werken. Wie je ook helpt en op wat voor manier. Ik doe via NoxMagica nog wel Element Maan rituelen bij Volle en Nieuwe Maan, maar dat loopt uitsluitend via hen.

Waarom kan ik je niet bellen, mailen, of langskomen?

Zie mijn voorgaande antwoord. Mensen willen van alles, maar er zelf niet voor doen, of laten. Dat had ik een beetje gehad, dus ik ben met zulke hulp gestopt. Misschien dat ik wel weer een online spreekuur ga houden. Maar dat kondig ik hier dan aan.

Werkt magie altijd?

Ja, magie werkt altijd. Maar dat betekent niet dat er altijd precies gebeurt wat jij wil. Soms neemt het Lot een omweg, of interpreteert je wens net anders. Daarom zeg ik meestal duidelijk dat er geen 100% garantie is.

Wanneer start de werking van een ritueel?

De werking start meteen. Het duurt soms even voordat je het merkt, dat wel.

Ik heb een Fortuin ritueel gedaan, wat moet ik nu doen?

Soms vragen mensen ‘moet ik nu een lot kopen?’ Of: ‘moet ik op deze baan solliciteren?’ Mijn antwoord is: je moet doen wat je intuïtie je aangeeft, dat is het juiste pad, dat is de flow die het ritueel heeft gecreëerd.

Kan een ritueel er voor zorgen dat ik mijn ex terugkrijg?

Ja. Maar niet in alle gevallen. Soms besluit het Lot gewoonweg anders, omdat die een breder beeld heeft. Maar de kans dat je jouw ex terug kan krijgen is wel veel groter *met*  een ritueel, dan *zonder*.

Kan ik zelf last krijgen van een ritueel dat ik doe?

Dat ligt je eigen geloof. Als jij gelooft dat het op je terugkomt, dan gebeurt het. Maar dat is omdat jij daar om vraagt en jij het tot waarheid maakt.

Werkt magie ook bij mensen die daar niet in geloven?

Om magie te gebruiken moet je er in geloven. Maar als je het voor een ander gebruikt hoeft die ander er niet in te geloven. Stel je doet een liefdesspreuk voor jou en je partner, dan hoeft die ander er niet in te geloven, om het toch te laten werken. Jijzelf moet er wel meer dan 100% van overtuigd zijn dat het werkt.