Callisca
Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Wat is het verschil tussen manifestatie en magie?

Voor mij zit daar weinig verschil tussen. Wat mensen magie noemen is een vorm van manifestatie. Je gebruikt producten, rituelen en andere zaken om jouw doel te behalen. Oftewel: je manifesteert jouw werkelijkheid. Wat wel anders is aan mijn aanpak is dat ik rituelen en producten gebruik die hun oorsprong hebben in magie, dus met behulp van Deorum. Daarom noem ik mijn aanpak ‘MagiMa’. Deze 2 methoden versterken elkaar heel sterk.

Werkt MagiMa – manifestatie | magie altijd?

Ja, zolang je het goed doet werkt het altijd. Zonder uitzondering. Dat is ook waarom ik de 2 methodes combineer. Magie op zichzelf werkt niet altijd, het heeft geen garantie, want het Lot beschikt soms anders. Manifestatie daarentegen werkt wel altijd. Door daar magie aan toe te voegen geef je het manifesteren Kracht (energie) en Macht (magie). Dat maakt het de meest succesvolle manier om te krijgen wat je wil hebben.

Waarom bereik ik mijn doel niet?

Dat kan aan meerdere zaken liggen. Je hebt je intentie/doel niet duidelijk genoeg. Je gelooft er niet werkelijk in. Je aanpak is niet volledig. Maar soms doe je alles perfect en gebeurt er net wat anders. Dat kan aan Het Lot liggen. Soms besluit dat gewoonweg anders. Dan is het altijd beter voor je, al zie je dat meestal pas achteraf. Overigens gebeurt dat alleen als er andere mensen bij betrokken zijn.

Wanneer start de werking van een ritueel ?

De werking start meteen. Het duurt soms even voordat je het merkt, dat wel.

Ik heb een Fortuin ritueel gedaan, wat moet ik nu doen?

Soms vragen mensen ‘moet ik nu een lot kopen?’ Of: ‘moet ik op deze baan solliciteren?’ Mijn antwoord is: je moet doen wat je intuïtie je aangeeft, dat is het juiste pad, dat is de flow die het ritueel heeft gecreëerd. Wat je doet met een vuurritueel is de energie geven aan jouw doel. Het Lot helpt mensen die zichzelf helpen, houd dat in gedachten.

Kan een ritueel er voor zorgen dat ik mijn ex terugkrijg?

Ja. Maar niet in alle gevallen. Soms besluit het Lot gewoonweg anders, omdat die een breder beeld heeft. Maar de kans dat je jouw ex terug kan krijgen is wel veel groter *met*  een ritueel, dan *zonder*. Het is meestal slimmer en beter voor je om wat anders te manifesteren. ‘Liefde’ bijvoorbeeld. Zonder daar een naam aan te hangen. Dan zorgt het Lot dat je die liefde krijgt die je wil. En dat is meestal niet je ex.

Kan ik zelf last krijgen van een ritueel dat ik doe?

Dat ligt aan je eigen geloof. Als jij gelooft dat het op je terugkomt, dan gebeurt het. Maar dat is omdat jij daar om vraagt en jij het tot waarheid maakt. Met name bij wraakrituelen zijn mensen vaak bang dat het henzelf ook zal raken. Maar zo werkt energie niet. Als jij de negatieve energie terugstuurt naar waar die vandaan komt dan ben je reactief. Wil je dat er wat met iemand gebeurt die niet jou eerst wat heeft aangedaan, dan moet je zorgen dat je daar genoeg energie aan geeft. Genoeg offers dus. Anders neemt het Lot die energie bij jou vandaan. Dat is dan wel een vorm van evenwicht.

Werken manifestatie | magie ook bij mensen die daar niet in geloven?

Om het te gebruiken moet je er zelf absoluut in geloven. Maar als je het voor een ander gebruikt hoeft die ander er niet in te geloven. Stel je doet een liefdesspreuk voor jou en je partner, dan hoeft die ander er niet in te geloven, om het toch te laten werken. Jijzelf moet er wel meer dan 100% van overtuigd zijn dat het werkt.