Callisca
Coaching

Coaching

Coaching, hulp en begeleiding

Ik help graag mensen. Dat doe ik met behulp van MagiMa, magische manifestatie.

Ondermeer bij:

  • problemen in je huidige leven waar je moeilijk mee verder komt
  • een ander perspectief op je leven vinden
  • trauma’s uit het verleden een plek geven
  • bepaalde doelen stellen en behalen

Ik praat makkelijk en luister goed. Geef je invalshoeken en manieren om op een andere manier met de inhoud van je leven om te gaan. Oplossingen.

Manifestatie en magie: dat maakt het verschil

Er zijn meer manifestatiecoaches in Nederland, maar ik verschil op een aantal belangrijke punten van de anderen. Manifestatie is bij mij verweven met magie: MagiMa. Ik werk vanuit intu├»tie, vrouwelijke energie├źn, met behulp van vrouwelijke Deorum. Dat is de naam die ik geef aan allerlei goddelijkheden, entiteiten, of hoe je ze ook noemen wil. Veel mensen die manifestatie niet begrijpen zien dat als een vorm van magie. Ik doe en leer je bepaalde rituelen die een andere, betere en snellere resultaten geven. Zie het zo: anderen leren je technieken om te manifesteren. Die leer ik je ook, MAAR ik leer je ook waarom en hoe je die niet nodig hebt. Daarmee verander je van speler naar ontwerper van je leven.

Stop nu met spelen en start met ontwerpen ! Mail naar info@callisca.com of boek een consult !

Energie zorgt voor echte actie

De meeste manifestatiecoaches houden vast aan de standaardroutines die je inmiddels wel kent: intentie stellen, bedenken dat je het al hebt, affirmeren en positief blijven. Ik ben anders. Als het namelijk zo simpel werkte, dan had iedereen wat zij/hij wilde. In de praktijk is manifesteren moeilijk als je niet goed weet wat Macht en Kracht zijn. Magie geeft je Macht, energie geeft je Kracht. Die 2 onderdelen zijn van fundamenteel belang voor je succes. Of je nu wel of niet gelooft in magie, werken doet het toch wel, die Macht heb je in je. En hoe je aan genoeg energie komt om je ultieme Kracht te bereiken: dat leer ik je!

Evenwicht en resultaten

Bij alle vormen van manifestatie en magie houd ik de uitersten in evenwicht: zwart & wit, donker & licht. Ik ben niet ‘zweverig’, maar heel duidelijk en helder in mijn aanpak. Ik bereik resultaat. Voel jij je beter bij termen als ‘zacht, ontvankelijk, engelachtig, meegaand’ en andere etiketten die van oorsprong aan vrouwen en vrouwelijke energie werden gegeven, dan gaat mijn aanpak niet voor je werken. Ik ben dol op engelen, maar ook op demonen. Schaduwwerk is net zo belangrijk als vrolijk lachend in de zon dansen.

Informatie over online en locatie

Alles dat ik doe kan zowel online, als op locatie in centrum Kleurwilg aan de Nieuwstraat 52 in Deventer.