Manifestatiecoach

Manifestatiecoach : wat is dat?

Heel simpel : ik help mensen bij het bereiken van hun beste leven :

  • ik leer ze effectief manifesteren door workshops, cursussen en webinars;
  • coach bij de uitvoering;
  • geef behandelingen om een betere energiebalans te bereiken;
  • adviseer en begeleid.

Manifestatie en magie: dat maakt het verschil

Er zijn meer manifestatiecoaches in Nederland, maar ik verschil op een aantal belangrijke punten van de anderen. Manifestatie is bij mij vaak verweven met magie. Ik werk vanuit intuïtie, vrouwelijke energieën, met behulp van vrouwelijke Deorum. Dat is de naam die ik geef aan allerlei goddelijkheden, entiteiten, of hoe je ze ook noemen wil. Veel mensen die manifestatie niet begrijpen zien dat als een vorm van magie. Ik houd en leer je bepaalde rituelen die een andere, betere en snellere resultaten geven. Zie het zo: anderen leren je technieken om te manifesteren. Die leer ik je ook, MAAR ik leer je ook waarom en hoe je die niet nodig hebt. Daarmee verander je van speler naar ontwerper van je leven.

Stop nu met spelen en start met ontwerpen ! Mail naar info@callisca.com en ik stuur je een mail wanneer de nieuwe MasterClasses, cursussen en workshops te boeken zijn.

Energie zorgt voor echte actie

De meeste manifestatiecoaches houden vast aan de standaardroutines die je inmiddels wel kent: intentie stellen, bedenken dat je het al hebt, affirmeren en positief blijven. Ik ben anders. Als het namelijk zo simpel werkte, dan had iedereen wat zij/hij wilde. In de praktijk is manifesteren moeilijk als je niet goed weet wat Macht en Kracht zijn. Magie geeft je Macht, energie geeft je Kracht. Die 2 onderdelen zijn van fundamenteel belang voor je succes. Of je nu wel of niet gelooft in magie, werken doet het toch wel, die Macht heb je in je. En hoe je aan genoeg energie komt om je ultieme Kracht te bereiken: dat leer ik je!

Evenwicht en resultaten

Bij alle vormen van manifestatie en magie houd ik de uitersten in evenwicht: zwart & wit, donker & licht: NoxMagica & aluhti. Ik ben niet ‘zweverig’, maar heel duidelijk en helder in mijn aanpak. Ik bereik resultaat. Voel jij je beter bij termen als ‘zacht, ontvankelijk, engelachtig, meegaand’ en andere etiketten die van oorsprong aan vrouwen en vrouwelijke energie werden gegeven, dan gaat mijn aanpak niet voor je werken. Ik ben dol op engelen, maar ook op demonen. Schaduwwerk is net zo belangrijk als vrolijk lachend in de zon dansen.

Informatie over online en locatie

Het grootste deel van de workshops, MasterClasses en cursussen zijn online te volgen. Daarnaast geef ik workshops in persoon in Kleurwilg in Deventer. Doe kan je in groepsverband te volgen, maar ook alleen, of met een vriendin. In groepsverband geef ik ze alleen aan vrouwen, omdat ik heb gemerkt dat die samenstelling beter werkt. Individueel kan een deel wel door zowel vrouwen als mannen worden gevolgd. Manifestatie heeft voor mij een basis in magie en vrouwelijke energie, dus vandaar dat vrouwen zich vaak comfortabeler voelen bij mijn aanpak. Advies en coaching kan ook zowel online, als in Deventer.

Voor meer informatie kan je langskomen in Kleurwilg aan de Nieuwstraat 52 in Deventer, of mailen naar info@callisca.com.

Je kan me ook bereiken via mijn Kleurwilg instagram, via TikTok, of via WhatsApp:  06 38 2 38 666